SimpleSmile

simplesmileMed hjälp av SimpleSmile´s produkter kan du bleka dina tänder skonsamt i lugn och ro. Du behöver inte längre skämmas för dina gula, fläckiga eller missfärgade tänder. SimpleSmile garanterar att du får dina pengar tillbaka om du inte känner dig nöjd.

Att använda SimpleSmile´s produkter är precis som att använda tandläkarens produkter. Tänderna bleks med samma medel. Medlet som gör tänderna vita kallas för karbamid peroxid. Skillnaden mellan tandläkarens tandblekning och hemmaprodukter är priset. SimpleSmiles tandblekning kostar en tiondel av priset som hos tandläkaren men resultatet blir lika bra.

Simplesmile erbjuder tre olika tandblekningskit med olika styrkor. Den mildaste produkten rekommenderas till nybörjare, eller till dem mer skört tandkött. Detta kitt innehåller 16% karbamid peroxid. Den något starkare varianten rekommenderas till de som inte är lika känsliga och till dem som har svårare fläckar eller liknande. Mellanvarianten innehåller 23% karbamid peroxid. Denna produkt säljer mest av alla produkter. Den starkaste varianten rekommenderas till dem som har blekt tänderna förut och denna produkt innehåller hela 35% karbamid peroxid.

Med hjälp av Sensitive kan du bleka dina tänder hemma i lugn och ro. Beställer du denna produkt får du hem ett färdigt kitt som är enkelt att använda. Du gjuter dina egna skenor och bleker när det passar dig. Du kan bleka din tänder så väl på natten som på dagen. Sensitive är den mildaste produkten bland SimpleSmile´s tandblekningsprodukter och passar dig med skört tandkött som vill vara lite extra försiktigt med din munhälsa.

Standard är produkten för dig som vill ha vita tänder fort. Genom att välja Standard får du ett komplett kit för att bleka dina tänder effektivt hemma. Du gjuter dina egna skenor efter dina tänder och bleker dem när det passar dig. Du kan bleka så väl på natten som på dagen och du får effektivt bort fläckar och andra missfärgningar.

Instant är produkten för dig som blekt dina tänder förut. Tandblekningskitet ger snabbast resultat och är den starkaste produkten av dem alla. Är du känslig bör du inte använda denna produkt. Denna produkt är dock effektivast och lovar dig goda resultat. Du kan bleka dina tänder när det passar dig och gjuter skenan som följer med kittet efter dina tänder.

Simplesmile – Professionell tandblekning 395kr

Copyright © 2010 tandblekninghemma.org.
Jämförelser, information och tips om tandblekning hemma.
Om tandblekninghemma.org