EaseWhite

easewhiteEaseWhite är Sveriges mest sålda produkt. Produkterna som EaseWhite säljer bleker effektivt bort missfärgningar och andra fläckar. Resultaten kan vara i flera år och kostar knappt ingenting i jämförelse med vad det kostar att bleka tänderna hos tandläkaren. Gelen, som ser till att bleka tänderna består av samma medel som tandläkarens. Paketen som EaseWhite säljer innehåller formbara tandskenor, gelapplikator och en tandnyanskarta för att enkelt se resultatet av tandblekningen.

Vill du ha ett skonsamt resultat rekommenderas EaseWhite. Följer du anvisningarna på paketet skall du inte skada tänderna. Det kan ta några behandlingar innan du uppnår drömresultatet. Det finns dock produkter som är något stakare och bleker dina tänder mer effektivt. Har du inte blekt dina tänder tidigare rekommenderas inte dessa. Då bör du välja produkterna som kallas för Sensitive. Regular är något starkare och den populäraste produkten bland EaseWhites produkter. Den starkaste produkten kallas för strong och bör bara användas av de som tidigare blekt sina tänder.

Det är mycket enkelt att bleka tänderna med EaseWhite. Köper du något av kitten formar du först tandskenorna. Du får med en skena för övre och för undra käke. Sedan applicerar du gel i skenorna och placerar dessa på tänderna. Behandlingen upprepas sedan ett antal gånger i veckan tills det att du är nöjd med resultatet.

Det är billigt att beställa av EaseWhite. Fraktkostnaden från EaseWhite är endast 19kr! Leveranstiden är normalt 1-3 arbetsdagar inom Sverige. Internationell fraktkostnad är också 19kr. Leveranstid till andra länder än Sverige är 2-6 arbetsdagar.

Det första kittet som EaseWhite säljer heter Sensitiv och är ett komplett tandblekningskit för 30 behandlingar. Detta är paketet för dig som är nybörjare och som vill ha en extra skonsam tandblekning.

Det andra kittet som EaseWhite säljer heter Regular och innehåller 30 behandlingar och är EaseWhites populäraste tandblekningspaket. Gelen har en lagom styrka som passar de flesta och är en skonsam produkt som effektivt bleker tänderna.

Det tredje kittet som EaseWhite säljer heter Strong och innehåller 30 behandlingar. Detta kit innehåller tandblekningen för dig som blekt tänderna tidigare och som snabbt vill uppnå ett bländande vitt resultat.

Klicka här för att komma till Ease White’s beställningssida.

Copyright © 2010 tandblekninghemma.org.
Jämförelser, information och tips om tandblekning hemma.
Om tandblekninghemma.org