Dentway

dentwayOm du tycker att du känner igen namnet, så kan det bero på att Dentway är Nordens ledande företag inom försäljning av tandblekningsprodukter. Företaget är verksamhet i Sverige, Norge och Finland, och alla produkter som säljs bär CE-märkning för att garantera kvalitet och säkerhet.

Utöver varumärket SB12 som man säljer, erbjuder Dentway två typer av tandblekningskit: Regular och Sensitive. Regular har styrkan 22 % vilket lämpar sig väl för dig som snabbt och enkelt vill bleka dina tänder till önskad nyans. Det finns så starka lösningar som 36 % på marknaden men med en 22-procentig gel behåller du enkelt kontrollen över blekningen, och riskerar inte att bleka dina tänder för mycket.

Väljer du istället Sensitive så får du en 16-procentig gel som är skonsam mot dina tänder och framförallt ditt tandkött. Nackdelen är att det kan ta längre tid att nå samma resultat, men om du vet med dig att du bara kommer att behöva bleka dina tänder några nyanser, kan du gott välja Sensitive. Kom ihåg att aldrig bleka dina tänder om du har skadat, inflammerat eller lättirriterat tandkött. Vill du tvunget genomföra en tandblekning ändå så rekommenderas en blekning hos tandläkaren.

Dentways tandblekningskit kostar 895 kronor inklusive moms oavsett styrka, och väljer du fakturering framför kort så tillkommer en faktureringsavgift om 25 kronor. Om du redan har en bra tandskena och bara vill köpa till extra gel så går det förstås att göra så, för 395 kronor.

 

Copyright © 2010 tandblekninghemma.org.
Jämförelser, information och tips om tandblekning hemma.
Om tandblekninghemma.org