Dentaworks

dentaworksDentaworks tandblekning är idag en av många populära tanblekningsprodukter på marknaden idag. Dentaworks produkter är enkla att använda, de är effektiva och bleker dina tänder skonsamt. Du kan bleka dina tänder i lugn och ro hemma utan att behöva spendera flera tusenlappar hos tandläkaren. Dentaworks produkter tar effektivt bort gulhet, fläckar och missfärgningar och ger dig bländande vita tänder. Tandblekning är en process som gör tändernas färg ljusare och vitare genom en oxidationsprocess Resultatet av Dentaworks tandblekning kan vara upp till flera år. Om du bleker dina tänder enligt instruktionerna behöver du aldrig oroa dig för att dina tänder och ditt tandkött tar skada. Blekningsgelen som Dentaworks säljer är samma typ av blekningsgel som brukar användas av tandläkaren men till en betydligt mindre summa pengar.

För att utföra tandblekningen måste du först forma tandskenorna efter dina tänder, detta moment utförs endast en gång per tandskena. Sedan applicerar du tandblekningsgelen i tandskenorna för att bleka tänderna och upprepar detta några gånger tills du nått ditt drömresultat.

DentaWorks säljer olika tandblekningsprodukter, ofta som kit. De erbjuder tandblekningspaket, tandblekningspennor, tandblekningsgel och tandskenor. Frakten kostar enbart 29kr oavsett orderstorlek. Köper du produkter över 600kr levereras produkterna fraktfritt!

Det mildaste kittet som Dentaworks säljer är ett komplett tandblekningskit med 30 behandlingar för en person. Denna produkt innehåller 22% Karbamid Peroxid och är en skonsam produkt mot dina tänder.

Dentaworks erbjuder även ett liknande komplett kit med 60 behandlingar för en person. Detta XL-paket är Dentaworks mest prisvärda paket och innehåller dubbelt så mycket blekningsgel och en extra tandskena.

Dentaworks har även ett komplett tandblekningskit plus tandblekningspenna till ett paketpris. Detta unika paketerbjudande innehåller både tandblekning med tandskenor och en tandblekningspenna.

Dentaworks säljer även lite tillbehör som tandblekningspennor, tandblekningsgel och tandskenor. Tandblekningspennan kommer med 60 behandlingar. Denna unika tandblekningspenna är enkel att använda och smidig att ta med sig vart man än går. Den innehåller en effektiv blekgel med 22% Karbamid Peroxid som penslas direkt på tänderna. Tack vare den speciella penselborsten kommer man åt överallt och tänderna blir vita på nolltid.

Beställ tandblekning från DentaWorks här!

Copyright © 2010 tandblekninghemma.org.
Jämförelser, information och tips om tandblekning hemma.
Om tandblekninghemma.org